e-ticaret , hosting
Ana Sayfa | Hakkımızda | Site Haritası | Dostlarımız | İrtibat
Türkçe   English  
 
  E-Ticaret Domain/Hosting Web Tasarımı Ürünler Hizmetler Yazılım İş Ortaklığı Destek Bayi Bölümü
e-ticaret web dizayn hosting domain
  ARA        

 

 
Yazılım » Arama Motorları

 
Internetin günümüzdeki pazarlama gücü küçümsenecek gibi değil. Bunu belki sizler de farkediyorsunuz ve internet üzerinden sizi bulup gelen müşterileriniz oluyordur. Bu müşteriler değişik kanallarla size ulaşmaktadırlar. Bazıları broşürlerinizden, reklamlarınızdan web adresinizi görüp ulaşıyordur, bazıları ise belki detar.net referansları arasından sizi görüp ulaşmaktadır.
 
Internette en çok kullanılan ve müşteri bulunan arama motoru Google dur. Google da bir kelime aratıldıgında sitenin sol tarafında aranan kriterlere uyan sonuçlar listelenir. Bu sonuçlar binlerce, on binlerce, yüz binlerce olabilir. Arama yapıp deneyerek bu sonuçları görebilirsiniz.
 
Arama motorlarından müşteri bulmak için bir kaç özel çalışma seçeneği vardır. Bunların biri ya da hepsi aynı anda uygulanabilir. 
 
1. Bunlardan birisi arama motorlarına yapılacak özel bir kayıt ve optimizasyon. Bu şekilde daha çok arama motorunda çıkarak Google da üst sıralarda çıkma ihtimalleri artmaktadır.
 
2. İkinci bir çalışma sizin bulunmanızı sağlayacak kelimelerde çıkacak olan sonuç sayısına göre, sitenizi sol tarafta ilk sayfalarda çıkartmaktır. Bu, kelimelere, sonuç adedine göre değişen size özel bir çalışmadır. Maliyeti kelime adedine, çıkan sonuç adedine vs göre değişmektedir.
 
3. Googl dan Müşteri bulmanın bir yolu ise arama sonuçlarının sağ tarafında reklam vermektir. Bunda da yine müşteriler hangi kelimelerle arama yaptıgında bulunmak istiyoruz bunları belirliyoruz, bunları optimize ediyoruz ve size bir bütçe sunuyoruz.
Bu çalışma kontür sistemli bir çalışmadır. Örnek olarak 100$ lık bir bütçe ayırdıgınızı düşünelim. Kelimelerinizi optimize ettikten sonra bütçenizin ne kadar süre sizi idare edeceği aşağı yukarı belli olacaktır.
Müşteri belirlediğimiz kelimeleri aradığında sağda sizi görüp tıklarsa bütçenizden bir kontür düşecektir. Kontür bedeli ise rekabete, sektöre, kelimeye göre değişmekte olup 0,05 centten başlayıp gitmektedir.
 
Internetten daha fazla faydalanabilmeniz için sizin için de özel bir çalışma yapmayı önermekteyiz. Daha detaylı bilgi vermek üzere sizinle sıra ile irtibat kuracağız. Siz de hemen bilgi almak, öncelikli olarak yararlanmak isterseniz bizi aramaktan çekinmeyiniz.
 
Kredi Kartına Taksit
Yazılım
ÖZEL NOTLAR
Master Card

Visa Card


eXTReMe Tracker